Home events Hoe gaan bedrijven Off-Road? Webinar ‘Modal Shift voor beginners’

Hoe gaan bedrijven Off-Road? Webinar ‘Modal Shift voor beginners’

Klimaatakkoord, zero-emissiezones, filedruk. Hoewel de waan van de dag nu geregeerd wordt door corona, blijft het van belang om na te denken wat de best passende transportoplossing voor uw bedrijf is, op korte en lange afstanden. Gaat uw lading nu via de weg omdat het niet anders kan of zijn de alternatieven binnenvaart en spoorvervoer misschien werkbare en zinvolle alternatieven? In dit webinar op woensdag 29 april a.s. leggen experts uit wat erbij komt kijken als u van wegvervoer de overstap naar vervoer over water of per spoor kunt maken.  Waarom kiezen verladers en vervoerders voor deze modal shift en wat levert het op? Deelnemers worden niet alleen uitgenodigd om te luisteren, maar vooral ook om (kritische) vragen te stellen!

Bekijk het webinar

 

De experts

Jeroen Bolt, programmamanager Lean & Green Off-Road, binnen de actielijn Synchromodaal Transport. Lean & Green Off-Road richt zich op het ontwikkelen en opschalen van joint corridors om beschikbaarheid, schaalbaarheid, bereikbaarheid én duurzaamheid te realiseren. Het programma bereikt dit door het faciliteren van samenwerking tussen verladers, vervoerders, dichtbij de ondernemers in hun eigen regio, met toegankelijke tools.

Jeroen Bolt

Kees Modderman, medewerker Bureau Voorlichting Binnenvaart. Het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) zet zich in voor promotie voor de binnenvaart. Dit houdt in werken aan een beter imago en daarnaast (meer) bekendheid genereren voor de mogelijkheden en de voordelen die vervoer over water biedt. Met meer vervoer over het water als uiteindelijk doel.

Kees Modderman

Pieter-Dirk Roeleveld, medewerker Railcargo. Doel van Railcargo is om het gebruik van het spoor voor goederenvervoer te bevorderen en het imago van railgoederenvervoer bij verladers en logistieke dienstverleners te verbeteren.

Datum

29 apr 2020
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:29 apr 2020
  • Tijd: 02:00 - 12:00

Meer Info

Bekijk het webinar

Labels

webinar
Bekijk het webinar
QR code