Home events BigMile in de praktijk door PostNL
samenwerking supply chain

BigMile in de praktijk door PostNL

Voor alle bedrijven is het onvermijdelijk: het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dat volgt uit de afspraken in het Klimaatakkoord van het kabinet. Deze maatregel begint met het vaststellen van de CO2-uitstoot van de logistiek. De tool BigMile helpt bij het registreren, calculeren, alloceren en reduceren van de CO2-uitstoot. Het meten maakt verduurzamen van je organisatie hiermee een stuk eenvoudiger. Zo krijg je inzicht in je logistieke operaties en kun je je prestaties verbeteren.

In dit webinar vertelt Mariëlle van Spronsen, program manager corporate social responsibility bij PostNL, hoe PostNL omgaat met de CO2 -reductie doelstellingen en hoe zij schoner transporteren en impact meten met behulp van o.a. BigMile. Als logistiek bedrijf en regisseur in de keten wil PostNL efficiënt te werk gaan en geen onnodige kilometers maken. Minder kilometers betekenen lagere kosten en minder uitstoot.

Leon Simons, program manager van Lean & Green Europe en productontwikkelaar van BigMile, maakt inzichtelijk wat BigMile is en wat de toegevoegde waarde van deze tool is voor logistieke bedrijven en verladers om hun CO2-uitstoot vast te stellen en te reduceren. Je footprint meten, monitoren, zien waar je kunt verbeteren, zien wat werkt en weten met welke maatregelen je de meeste impact kunt realiseren. Structureel meten zorgt voor een minimale footprint en maximale winst.

Datum

09 jun 2020
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:09 jun 2020
  • Tijd: 05:00 - 06:00

Kosten

gratis

Meer Info

Bekijk het webinar

Locatie

online
Categorie
Topsector Logistiek

Organisator

Topsector Logistiek
Email
info@topsectorlogistiek.nl
Bekijk het webinar

Sprekers

QR code