Events

Dialoognetwerkbijeenkomst Stadslogistiek

De Topsector Logistiek kent drie toepassingsgebieden, waaronder steden (stadslogistiek). Een van de ambities binnen de Topsector Logistiek is het open delen van informatie met zowel overheden, bedrijfsleven als kennisinstellingen. In dit kader nodigen wij u graag uit voor het Dialoognetwerk Stadslogistiek. Doel van deze bijeenkomst is het delen van de ambities en projecten vanuit de Stuurgroep Steden en interactief onderzoeken waar kansen liggen.

Meer informatie

Datum: 6 juli van 12.00 – 13.30 uur
Locatie: Online

Multimodaal 2021

Multimodaal Online 2021 is een online event voor professionals vanuit alle geledingen in de supply chain en staat een week lang in het teken van kennis vergaren en kennis delen. En dat niet alleen. Multimodaal Online 2021 is dé gelegenheid om weer eens ouderwets te netwerken.

Meer informatie

Datum: 21 t/m 25 juni
Locatie: Online

Logistiekdag 2021

Op donderdag 18 maart bent u van harte welkom op de 6de editie van de Logistiekdag. Er wordt een wederom een mooi programma gepresenteerd met spelers die het logistieke speelveld veranderen op het gebied van verduurzaming, mensen en digitalisering. Deze editie wordt ingezoomd op de strategie naar 2030: De weerbare supply chain met impact op de logistiek van morgen.

Meer informatie

Datum: 18 maart van 09.45 – 16.30 uur
Locatie: Online

Transportdebat 2021

Op 19 mei vindt de eerste editie plaats van het Transportdebat in Tilburg, een nieuw concept om met elkaar op interactieve manier de toekomst van transport te bespreken. Met dit debat wordt de verbinding in de hele transportketen gemaakt, van verladers en retailers tot gemeenten, van logistiek dienstverleners tot wetenschappers. Hoe ziet transport er over 10-15 jaar uit? En deze lange termijn ontwikkelingen koppelen aan de business van nu, oe kan u daar u op gaan voorsorteren? Voors en tegens worden op een rij gezet en er is de mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan, wat meegenomen kan worden bij investeringsbeslissingen, strategiebepaling en beleid.

Meer informatie

Datum: 19 mei
Locatie: Lockhal Tilburg