Colombia-Nederland Transport en Logistiek Conferentie

Bent u actief in sector Transport & Logistiek? Kom dan op 5 en 6 april 2017 naar de Colombia-Nederland Transport en Logistiek Conferentie.

De hele week van 3 tot en met 7 april staat in het teken van de handel en samenwerking tussen Nederland en Colombia. Tijdens de missie bezoekt u ook een conferentie over Transport & Logistiek in Bogotá.

Conferentie

De conferentie Diálogo Colombo Holandés en temas de Logística y Transporte wordt georganiseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat en de Rijksdienst voor Ondenemend Nederland (RVO.nl). Met steun van de Colombiaanse werkgeversorganisatie ANDI.

U krijgt de gelegenheid om bedrijven en organisaties te ontmoeten die werken in de transport en logistiek in Colombia en Nederland. Of het nu gaat om uw handelspartner, onderaannemer, klant, dienstverlener of concurrent. Tijdens de conferentie kunt u veel leren van de ontwikkelingen op het gebied van multimodale logistiek in Colombia.

In dezelfde week organiseert Rotterdam Partners een handelsmissie voor bedrijven uit de agro-food en maritieme sector.